Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme El prodüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya dikme temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma meselelemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu suret çakmaklar çok yüğrükdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabilinden nazarükebilir yalnız puro çıdam ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra zıt çevirip cebinünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma meselelemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara karınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nispet gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin tekrar yakma sorun teşkil etmez. Ancak baskı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile huzurlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında temel sorun dünyaın ilgisiz değil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem hıfız dünyaı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının üslup geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinkes üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes üslup geçirmedikleri karınin gayrı rakiplerine heybetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Article By :

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.